Pár szó a kutyapanzióról

A DWS DOG Kutyapanzió családi vállalkozásként, otthonos környezetben már 16 éve várja a kutyusokat az év minden napján, ünnepnapokon is. Amíg a gazdik nyaralnak, kirándulnak, családi programot szerveznek, addig kutyájukat jó helyen tudhatják. A kutyapanzió, összesen 4800 m2-es, biztonságosan bekerített, kimondottan erre a célra igényesen kialakított területtel rendelkezik Szigethalmon, illetve Ráckevén.

A kutyapanzió kialakításánál, az igényes környezet, és a családias hangulat megtartása mellett, elsődleges cél a kutyák kényelme, és biztonsága volt. A kutyapanzió mindkét területén zárt láncú kamera rendszer működik. A kutyák kinti elhelyezésére szolgáló kennelsor, egy 4000 m2-es, igényesen kialakított területen Ráckevén található. A kennelek teljes egészében fedettek, csatornázottak, részben árnyékosak, a kennelek mérete 2 x 3 méter. Minden kennelben hőszigetelt, a téli időszakban hőfüggönnyel ellátott kutyaház került elhelyezésre. A kutyák mozgatására, a napi játékra, több füves kifutó került kialakításra. A „kis” kifutó mérete 150 m2, közepes kifutó 270 m2,  „nagy” kifutóban 1350 m2-es füves területen játszhatnak a kutyusok.

A kutyapanzióban lehetőség van kistestű kutyák lakásban, kutyaszobában történő elhelyezésére. A kutyaszoba a házon belül, kimondottan a kutyák részére került kialakításra Szigethalmon. Lakásban történő elhelyezés esetén, a kutya a lakás meghatározott részein szabadon mozoghat, valamint naponta többször ki vannak engedve, hogy játszanak, futkározzanak, és az egészségügyi szükségleteiket el tudják végezni. A kutyák kifutóba történő kiengedése minden esetben felügyelet mellett, a kutyák méretének, testi adottságainak figyelembevételével, a közepes és nagytestű kutyáktól teljesen elkülönítve történik, természetesen a gazdi kérésének megfelelően, az időjárási viszonyok figyelembevételével. Az éjszakákat a kutyusok saját fekhelyükön, szobakennelben, vagy a kutyaszoba játszóterén töltik.

 A kutyapanzióban nem alkalmazottak, segítők, kutyás szakmai háttérrel nem rendelkező személyek dolgoznak! A kutyák elhelyezéséért, ellátásáért személyesen Én vállalok felelősséget, természetesen írott formában is.   A kutya számára a családias hangulat kialakítása a cél, hogy a kutya is “nyaralásként” élje meg azt az időszakot, ameddig a gazdi nyaralni, pihenni van.

DWS DOG - Nagy Gábor

Partnereink

Szolgáltatásaink

Ⓒ 2021 - Minden jog fenntartva - A weboldal teljes tartalma DWS DOG - Nagy Gábor ev. tulajdona!