A helyfoglalás menete

Fontos információk! Kérem olvassa végig!

A DWS DOG Kutyapanzió helyfoglalásos rendszerben működik. Iskolai szünetek, hosszú hétvégék, ünnepnapok esetében, érdemes előre tervezni, hogy legyen még hely kedvence részére. (a nyári hónapokban, illetve a Karácsonyi ünnepi időszakban mindenképpen érdemes előre foglalni!!!) A helyfoglalással kapcsolatosan minden esetben telefonos egyeztetés szükséges. A telefonos egyeztetést megelőzően, gondolják át az indulási és az érkezési időpontokat, és az átadás-átvételi időpontok figyelembevételével tervezzenek.

A kutyák átadása-átvétele hétköznapokon, hétvégén és ünnepnapokon is, délelőtt 7.00.-8.30., délután 17.00. – 18.30. óra között történik, kizárólag előzetesen telefonon egyeztetett időpontban.

A kutyák átadás-átvétele 7.00. perc előtt, illetve 18.30. perc után NEM megoldható, kérem indulását-érkezését ennek figyelembevételével tervezze!

A karácsonyi ünnepi időszakban a kutyapanzió végig üzemel, de a kutyák átadás-átvétele minden évben, december 24.-én 12 órától – december 27.-én 8 óráig szünetel!

Kérem indulását, a kutya átadás-átvételét ennek figyelembevételével tervezze!

A helyfoglalás véglegesítése:

Az elsődleges foglalási csatorna: SMS

A telefonos egyeztetést követően, SMS-ben, (esetleg, amennyiben a gazdinak az SMS küldés problémát okoz, akkor E-MAIL-ben) meg kell küldeni a lenti adatokat, ezzel kerül a foglalás véglegesítésre. A foglalás véglegesítésének tényéről, SMS-ben értesítjük. Majd két nappal a kutya tervezett átadása előtt, a kutyatulajdonosnak kell telefonon jelentkeznie, a kutya átvételének pontosítása céljából, hiszen sok esetben maga a foglalás, több hónappal a tényleges átvételi időpont előtt történik.  

A DWS DOG Kutyapanzió telefonszáma: +36 20 313 2614 (Nagy Gábor)

A DWS DOG Kutyapanzió e-mail címe: info@dwsdog.hu

E-MAIL CÍM, TELEFONONS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, A FOGLALÁSI ADATOK ESETLEGES FOGADÁSÁRA SZOLGÁL!!! 

KÉREM NE E-MAILBEN ÉRDEKLŐDJENEK!

Az SMS, (esetleg e-mail) tartalma:

  • a foglalás időtartam
  • kutyatulajdonos neve
  • kutyatulajdonos neve
  • lakcíme (a kutya átvételének a helye)
  • kutya neve, fajtája, életkora, mikrochip száma, ivara, illetve, hogy ivaros vagy ivartalanított a kutya
  •  
  •  

DWS DOG - Nagy Gábor

Partnereink

Szolgáltatásaink

Ⓒ 2021 - Minden jog fenntartva - A weboldal teljes tartalma DWS DOG - Nagy Gábor ev. tulajdona!